Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen


Nee, wij hebben geen sleutel van u container. U bent de enige met een sleutel en alleen u bepaald wie deze sleutel beheerd, bijvoorbeeld uw kinderen en/of partner.


Iedere container heeft de binnen afmetingen van 2.32m breed, 5.80m diep en 2.40m hoog.


Wij hanteren een tarief per kalendermaand. Er is geen minimale hoeveelheid maanden welke u moet huren, u huurt al vanaf 1 maand.

De prijs per opslagcontainer op onze locatie is €130 per kalendermaand, deze prijs is inclusief btw.


In de door u gehuurde container ruimte mag u bijna alle soorten goederen opslaan. Het enige wat u niet kan opslaan zijn ontvlambare en chemische producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen. Zoals ook beschreven staat in de algemene voorwaarden. Op deze manier kunnen wij het veilig houden voor iedereen.


Uw container is iedere dag bereikbaar van 7.00 t/m 21.00, ook op zon- en feestdagen.


De ruimte waar de containers in staan zijn 24u per dag beveiligd met meerdere camera’s in de loods zelf maar ook het omliggende terrein.

Ook is er alleen toegang tot de ruimte met containers door middel van een beveiligde roldeur, deze is alleen open te maken door huurders van containers of de beheerders.

Naast de beveiliging van de ruimtes en de omgeving, verplichten wij u ook om een hangslot aan de container te bevestigen welke u alleen kan openen. Op deze manier kan er niemand behalve u zelf in uw container.


U kunt een opslag container huren door contact op te nemen met ons via de mail, Whatsapp om door ons te bellen op +316 19996096


Als u bij ons lang komt voor het afsluiten van een huurcontract, dient u de volgende zaken mee te nemen:

Particulieren
– Geldig legitimatiebewijs. (paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs)

Bedrijven
– Geldig legitimatiebewijs. (paspoort, rijbewijs of identiteitsbewijs)
– Inschrijving KvK
– Eventueel BTW Nummer


Mocht u verder nog vragen hebt dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons via telefoon, Whatsapp of mail.