Ga naar de inhoud

Over Ons

Over ons

Wij zijn Kees en Gerda Verhoeven, wij zijn samen de beheerder en eigenaren van Container Opslag Wanroij. In januari van 2022 zijn wij met Container Opslag Wanroij begonnen. Dit omdat wij een mogelijkheid zien in veilige opslag van goederen voor iedereen in onze regio.

Voordat wij hiermee zijn begonnen zijn wij jarenlang met veel liefde agrarisch ondernemer en melkveehouder geweest. Echter hebben wij na ruim 50 jaar en meerdere generaties besloten hiermee te stoppen in de toenmalige vorm. Toen kwam ook gelijk de vraag naar boven wat wij als ondernemers nu graag wilde gaan doen, want stilzitten past niet bij ons.

De grote opslagruimte waarin de opslag containers staan is wat eerst de bestemming van stal had, deze is echter grondig verbouwt en door middel van een nette nieuwe vloer is er amper iets te zien van de oude functie. Met een uitbreiding in 2013 werd de toenmalige stal uitgebreid, op dit moment zorgt deze uitbreiding voor een ruime en open ruimte voor uw containers waarbij netheid, veiligheid en een klantvriendelijke ruimte is gerealiseerd.

Wij zien met Container Opslag Wanroij een nieuw hoofdstuk voor onszelf maar nog meer zien wij een mogelijkheid voor betaalbare, bereikbare en veilige opslag voor iedereen die het nodig heeft.

Betrouwbaar

Wij bieden een beveiligde en passende opslaglocatie voor al uw goederen.

Ruime openingstijden

Openingstijden:
7:00 t/m 21:00

Persoonlijke service

Persoonlijke service is voor ons heel belangrijk. Een echt familiebedrijf waar wij u graag persoonlijk van dienst zijn.